Мій кошик

абрикос Петропавлівський


Код: 11943: С12/ 3-4лет.
в наличии

350грн

Доставка


Кур’єром по Київу (від однієї доби)
Доставка здійснюється нашою кур'єрською службою в межах Києва
Нова пошта (від однієї доби)
Доставка по всій території України
Самовивіз (в будь який час p 9.00 до 18.00)
Самовивіз з нашого магазина за адресою с.Мартусівка, Дружби 12А

Опис

Абрикос Петропавлівський Великоплідний сорт української селекції. Абрикос Петропавлівський отриманий шляхом схрещування сортів Колгоспний і абрикоса Ансуї Так-дзе. Дерево середньоросле, формує округлу, розкидисту крону. Початок плодоношення: 3-4 рік. Термін дозрівання: середина липня. Урожайність: середня. Забарвлення: жовтий з оранжево-червоними крапками і рум'янцем. Опис плодів: Плоди великі, маса 80-100г, овально-видовжені, жовті з оранжево-червоними крапками і рум'янцем на сонячній стороні. М'якоть жовто-оранжева, щільна, соковита, солодка, сахаристая, без кислинки. Кісточка маленька, погано відділяється від м'якоті. Дегустаційна оцінка - 4,5-4,6 бала. Плоди осипаються, при високому врожаї плоди не дрібнішають і зберігають товарні якості. Використовують для приготування компотів, джемів, варення. Особливості: Зимостійкість і морозостійкість високі, витримує зниження температури до -30 ° С. Сорт стійкий до несприятливих погодних умов і не вимогливий до умов зростання. Має підвищену стійкість до моніліозу. Абрикос Петропавлівський Крупноплідній сорт української селекції. Отриманий Шляхом схрещування сортів Колгоспний и абрикоса Ансуї Так-дзе. Дерево середньоросле, формує округлу, розлогі крону. Початок плодоношення: 3-4 рік. Термін дозрівання: середина липня. Урожайність: середня. Забарвлення: жовте з помаранчево-червоними цяткамі та рум'янцем. Опис плодів: Плоди Великі, маса 80-100г, овально-відовжені, жовті з помаранчево-червоними цяткамі та рум'янцем на сонячній стороні. М'якоть жовто-помаранчева, щільна, Соковита, солодка, цукріста, без кислинки. Кісточка маленька, погано відділяється від м'якоті. Дегустаційна оцінка - 4,5-4,6 бала. Плоди осіпаються, п ри Високому врожаї плоди не дрібнішають и зберігають товарні якості. Використовують для Приготування компотів, джемів, варення. Особливості: Зімостійкість и морозостійкість Високі, вітрімує зниженя температури до -30 ° С. Сорт Стійкий до несприятливого погодніх умов та не вимогливий до умов зростання. Має підвіщену стійкість до моніліозу.